Woensdag ochtend 10 januari wordt er in Ons Trefpunt in Rosmalen gestart met Ontspanyoga.

Een mooie manier om in het nieuwe jaar vitaler en flexibeler te worden en dieper te ontspannen.

Lenigheid is absoluut niet belangrijk, wel dat je de grenzen accepteert die je lichaam je aangeeft. Ontspanyoga is prestatieloos oefenen en bestaat uit een zachte vorm van traditionele Hatha Yoga aangevuld met rustige strekkingen van de meridianen. De oefeningen zijn erop gericht om op een natuurlijke manier een goede balans te vinden tussen inspanning en ontspanning (Yang en Yin). De strekkingen van de meridianen zorgt voor een betere doorstroming van levensenergie ofwel de Ki.

Belangrijk uitgangspunt is dat je het op een ontspannen manier fysiek bezig zijn leuk vindt, zodat er na een uur beweging een gevoel van ‘lekker in je vel zitten’ ontstaat. De kosten van dit eerste blok ontspanyoga bedraagt € 75,- voor 8 lessen. Spreekt dit je aan?

Meldt je dan aan via info@yogaindenbosch.com. Info: zie www.yogaindenbosch.com