Black Eagles Heren 1 had afgelopen zaterdag weinig moeite met de nummer laatst van de ranglijst.  BC Utrecht Cangeroes kwam naar de Hazelaar, maar kon na 4 x 10 minuten weer huiswaarts keren met een 85-54 nederlaag.

Black Eagles pakte in het eerste kwart snel een 13-6 voorsprong en bouwde dat bij rust uit naar een 42-30 voorsprong door een driepunter van Quinten Panday. Julian Vissers, deze avond goed voor 12 punten, opende het derde kwart met zijn score en Black Eagles liep verder uit naar een 64-41 stand na drie kwarten. In het laatste kwart kwam de thuisploeg vanzelfsprekend niet meer in gevaar en zo kon de ploeg van Robert Harms via de 84-54 winst de 7e overwinning laten noteren dit seizoen.

Naiem Nazier en Roel Aarts lieten 14 punten noteren, Bram Hitters scoorde, net als Julian Vissers, 12 punten deze avond.

 

Volgende uitwedstrijd |  Zaterdag 27 januari 13.15 uur  |  Barons – Black Eagles