Op vrijdagavond 22 maart 2024 komt Den Bosch tot leven met de bruisende City Glowloop. Een fun run van 2,5 en 5 kilometer die je niet wilt missen!

Dit unieke evenement, gehouden in het historische stadscentrum van Den Bosch, belooft een avond vol kleur en energie te worden. Glow-lopers van alle leeftijden zullen de straten verlichten met hun glowsticks, gekleed in prachtige glow-gekleurde kleding.

Op dit moment hebben al ruim 375 deelnemers zich ingeschreven. De run is geschikt voor jong en oud, en ook voor families om samen deel te nemen, inclusief degenen die minder mobiel zijn. Iedereen is welkom!

Het programma van de 2,5 km begint om 19.20 uur met een unieke silent disco warming-up, gevolgd door de start om 19.30 uur. Voor de 5 kilometer silent disco warming-up begint de warming-up om 20.15 uur, en de start om 20.25 uur.

De City Glowloop staat niet alleen bekend om zijn bruisende sfeer en kleurrijke uitdossingen, maar ook om betrokkenheid bij het ondersteunen van belangrijke oorzaken. Tijdens de loop zullen vrijwilligers aanwezig zijn die te maken hebben gehad met hoofdletsel, of familieleden die hiermee te maken hebben gehad. Het is een geweldige gelegenheid om samen te komen en steun te bieden.

De route volgt een route langs de Markt en gaat vervolgens via de Hinthamerstraat, richting de Parade, Kerkstraat en andere kleine straten zoals de Ridderstraat, Uilenbrugstraat, Snellestraat en Korenstraat.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de horeca op de markt, die ons helpt om dit fantastische evenement te realiseren.

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.movethebrainfoundation.com. Toegangsprijzen variëren van € 11,50 tot € 14,00, afhankelijk van het gekozen parcours.