Op zaterdagmiddag 20 april organiseert Stichting Estia een lezing annex workshop ‘Ontdek je verborgen kwaliteiten’ met Peter Gerrickens. Verborgen kwaliteiten vormen één van de meest interessante ingangen voor persoonlijke ontwikkeling. Het kan gaan om kwaliteiten die uit het zicht geraakt zijn of die je nog niet eerder ontdekt hebt van jezelf.

Als je deze kwaliteiten gaat inzetten, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om met allerlei situaties in je werk of leven om te gaan. Ze kunnen je ook helpen om beter uit de verf te komen, een completer en vrijer mens te worden of je leven meer in balans te brengen. Na een korte lezing met uitleg ga je in het workshopgedeelte concreet op zoek naar (deels) verborgen kwaliteiten aan de hand van het Verborgen Kwaliteiten Spel dat gebaseerd is op de psychologie van Jung. De middag wordt geleid door Peter Gerrickens.

De lezing vindt plaats in Ons Trefpunt te Rosmalen op zaterdagmiddag 20 april en begint om 14.00 uur. De kosten van de lezing € 12.50.

Voor donateurs 2024 van Stichting Estia is de toegang tot deze lezing gratis. Aanmelden kan via aanmelden@estia.nu en meer informatie is te vinden op www.estia.nu