Een geweldig programma werd in de Theaterzaal van de Kentering te Rosmalen gepresenteerd door Opa Hans Eijkemans, waar men een middag heerlijk kon lachen met de tonpraters die allemaal belangeloos optraden: Ad Vermeulen, Hans Keeris, Freddy van den Elzen, Peter van der Maas, Iveke van Gerven en Rob Scheepers. Dit om geld in te zamelen zodat er een medicijn komt om deze ziekte te kunnen behandelen.

In de pauze was er een loterij met mooie prijzen, geschonken door sponsoren, terwijl er ook mooie spullen werden verkocht, gemaakt door Oma Antoinette en trad Smartlappenkoor Amor uit Den Bosch o.l.v. Wies van Gelder op met een pakkend repertoire van smartlap tot meezingers, Ricardo v.d. Hanenberg sloot de middag af met een sfeervol optreden, allemaal voor Energy4Jenske.

Tekst en foto’s Ted van der Loo