Kom zondag 9 juni naar Keent en beleef op deze waterrijke plek onze jaarlijkse Waterdag in de natuur. Van 11.00 -16.00 uur kunnen kinderen onder andere waterdiertjes vangen, de dijk inspecteren en meedoen aan een zandzakken race. Er is van alles te beleven voor jong en oud! Toegang is gratis.

We vinden het fijn om te weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Voor elk kind dat zich aanmeldt ligt er een stempelkaart klaar en iets lekkers. Waterbazen met een volle stempelkaart verdienen een prijsje.

Kom je ook? Meld je dan aan door een mail te sturen naar communicatie@aaenmaas.nl onder vermelding van ‘Waterdag in Keent’. Mocht het mogelijk zijn, kom dan op de fiets!

De Waterdag in de natuur vindt plaats bij het infocentrum van Brabants Landschap/Grazelands Rewilding: Zuijdenhoutstraat 2, 5359 NB in Keent.