Op zondag 16 juni vinden op het tennis- en padelpark van TPC Maliskamp de laatste voorrondes en halve finales plaats van de zogenoemde Tiebreak Challenge Cup. Dit bijzondere dubbelspel-toernooi wordt georganiseerd in het kader van het 125-jarig bestaan van de KNLTB. De club vindt het een hele eer dat zij daarvoor door de KNLTB is gevraagd.

De lokale voorrondes zijn al op 28 april jl. gespeeld en de winnaars van elke club komen op 16 juni naar TPC Maliskamp. De wedstrijden beginnen rond 9.00 uur. Aansluitend worden vanaf 13.30 uur op het terrein van Autotron Libéma de finales gespeeld. Verwacht worden circa 400 tennissers en padellers van diverse verenigingen uit het hele land. Daarnaast wordt gerekend op meegereisde supporters.

TPC Maliskamp stelt de 6 padelbanen en 5 tennisbanen beschikbaar en runt de horeca op  die dag. De KNLTB (met een event-team) regelt de technische organisatie (rond de wedstrijden), een DJ, enkele attracties en een lunch voor de deelnemers.

Al met al een behoorlijke uitdaging voor de club en haar vrijwilligers, maar ook een mooie gelegenheid om ons visitekaartje af te geven volgens voorzitter Ruud Roelofs. In verband met de te verwachten drukte op het sportcomplex Maliskamp zullen door de club op die dag ook enkele verkeersregelaars worden ingezet op de Jos de Letterlaan.