Dit jaar wordt de dorpszeskamp voor de 36e keer georganiseerd. Het evenement wordt gehouden op zaterdag 1 juni op sportpark “Eikenhage” van voetbalvereniging RKKSV te Kruisstraat. De entree is overdag en ‘s avonds gratis. Aanvang proeven 9.30 uur en aanvang playback show 19.00 uur in de feesttent op het bovengenoemde sportpark.

Het enthousiasme onder de teams is onvoorstelbaar groot. Iedereen is fanatiek wanneer de proeven worden gedaan door de teams. Ieder jaar worden het publiek verrast door onverwachte acts en de verkleedpartijen door de deelnemers. 

De proeven van overdag zijn o.a. “Levend sjoelen”, “Voetbalvereniging RKKSV 75 jaar” en vele andere uitdagingen.

We willen iedereen ook attent maken op onze website www.zeskampkruisstraat.nl  en facebookpagina en Instagram pagina “Zeskamp Kruisstraat”