Vorig jaar september is de Yamaha Blazersklas Jeroen Bosch gestart met een groep mensen die graag een blaasinstrument wilden leren spelen. De jongste deelneemster is  8 jaar en doet mee samen met haar vader. In de groep zitten nog meer ouders met kind combinaties en zelfs echtparen die samen willen leren spelen, maar uiteraard ook individuen.

Het voordeel van spelen in een Blazersklas is dat je vanaf les 1 samen in een groep speelt. De sociale verbondenheid is er vanaf het begin.  Dit werkt motiverend en is vooral ook leuk. Tegelijkertijd leer je spelen op een blaas instrument naar keuze.

Je hoeft nog geen noten te kunnen lezen! We beginnen op alle instrumenten vanaf het begin. Indien je al wel noten kan lezen, ben je uiteraard ook van harte welkom.

Scoutingband Jeroen Bosch heeft de organisatie op zich genomen; onder andere de verhuur van de instrumenten en de ruimte.

In september 2024 zal er een nieuwe groep gaan starten. (Groot)Ouders met hun kind(eren) en alle andere kinderen en geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te doen.

Op zondag 30 juni is er een openbare les (van 11.00 tot 12.00) en aansluitend een moment om uit te kiezen welk instrument het beste bij iemand past. Dit vindt plaats in het scoutinggebouw aan de Vliertsesteeg 16 in Hintham.

De Yamaha Blazersklas staat onder leiding van Marion Zwanenberg-Neefs. De lessen zullen plaatsvinden op dezelfde locatie op zondagen van 11.30 – 12.30 uur

Voor verder informatie: blazersklas@scouting-hintham.nl